Zobu higiēna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kamenes aptieka Vircavā

Vircava, Jelgavas 4, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Zobu veselībai. Zobu pastas. Bērnu un zīdaiņu pārtika. Autiņbiksītes. Paladziņi. Barošanas ierīces., Zobu protēzēm. Mutes skalojamie līdzekļi. Zobu birstes. Zobu balināšanai. Košļājamās gumijas.

Kauguru veselības centrs, PSIA, Zobārstniecības nodaļa

Raiņa 98a, Jūrmala LV-2016
Zobārsts Kauguros, higiēnists, mutes higiēna , zobu ārstēšana, zobārstniecība., Zobu protezēšana, protēzes, sedācija ar smieklu gāzi, zobārstniecība, zobārstniecība bērniem.

Klints I, SIA

Daugavas 1a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi::

• zobu labošana • zobu endodontiska ārstēšana • zobu protezēšana • zobu higiēna

 

Apraksts:

Zobārsta pakalpojumi ar 30 gadu pieredzi: - kariesa diagnostika ar KaVo DIAGNOcam - zobu rentgenoloģiskā digitāla izmeklēšana - zobu estētiskā restaurācija - zobu protezēšana - zobu ārstēšana - zobu balināšana Zobu higiēna otrdienās un trešdienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00

Klēveres V. zobārstniecības prakse

Mērsrags, Kadiķu 1, Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Par zobārsta praksi:

Vijas Klēveres zobārstniecības prakse Mērsragā sniedz zobārstniecības pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Praksē darbojas zobārste daktere Vija Klēvere un zobu higiēniste Šarlote Baņģe.

Darba laiks: pēc pieraksta.

Praksē ir vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Klīnika Zinta, SIA

Lielā Dzirnavu 18, Ventspils, LV-3601
Zobārsti, zobārsts, zobārstniecība, zobu higiēnists, zobu implanti, protezēšana, ķirurgs, vēnu ķirurģija, raušana, zobu sāpes, zobusāpes, higiēnists, higiēna , protēzes, zobu protezēšana, estētiskā restaurācija

Kolibri A, SIA

Brīvības 57-6, Rīga, LV-1010
Zobārstniecība un mutes higiēna , zobārstniecība, lāzerbalināšana, stomatoloģija, zobārsts, zobu restaurācija, , Valplasts, zobu implanti, higiēna , zobu balināšana, ārstēšana, zobu labošana, zobu ārstēšana, protezēšana

Kronis, zobārstniecības kabinets

Pulkveža O.Kalpaka 16-105, Jelgava, LV-3001
, Zobu higiēna , Paradontoze, Zobu ķirurģija, Zobu ekstrakcija, Zobu raušana, Zobārsts Jelgavā, Stomatologs, Jelgavā, Zobu implanti, Implantoloģija, Zobu implantācija, Veniri, Onlejas, Mutes higiēna , Balināšanas

Ladenta, SIA

Gaujas 12, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
ķirurģija, zobu higiēna , higiēnists, zobu , higiēnists, Cēsīs, zobu higiēnists Cēsīs, zobārstniecības, , zobu plāksnītes, Ladenta Cēsīs, zobu balināšana Cēsīs.

Lapsiņas I. zobārstniecības prakse

Ģertrūdes 25, Ventspils LV-3601
Par zobārsta praksi:

Ineses Lapsiņas zobārstniecības prakse sniedz zobārstniecības pakalpojumus Ventspilī. Praksē ir piemērota vides pieejamība pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem.

ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

1

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Lauvas zobs" darbojas jau vairāk nekā 18 gadus un ir viena no bērnu stomatoloģijas vadošajām klīnikām. Šodien "Lauvas zobs" ir sertificēta daudzprofilu stomatoloģiskā klīnika, kas aprīkota ar mūsdienīgu medicīnisko aparatūru. Klīnikā ir septiņi stomatoloģiskie kabineti, kuros augsti sertificēti zobārsti Jums vienmēr sniegs kvalificētu stomatoloģisko palīdzību - zobu kosmētisko restaurāciju, zobu protezēšanu un zobu implantāciju. Jūsu rīcībā ir tehnika, kas regulēs un izlabos nepareizu sakodienu, augstas kvalitātes breketes un mūsdienīga zobu balināšanas sistēma, kas veic efektīvu zobu balināšanu. Pateicoties mūsu stomatologu, higiēnistu, ķirurgu, ortodontu un endodontu pieredzei un profesionalitātei, Jūs patīkami pārsteigs ārstēšanas rezultāts un augstais apkalpošanas līmenis. Kvalificēta stomatoloģiskā palīdzība, kas nepieciešama bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam, tiek sniegta BEZ MAKSAS valsts programmas ietvaros.

  • 1 Zobārstniecība un mutes higiēna

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Ikšķiles 6, Rīga LV-1057
Apraksts: Zobārstniecības klīnika "Lauvas zobs" darbojas jau vairāk nekā 18 gadus un ir viena no bērnu stomatoloģijas vadošajām klīnikām. Šodien "Lauvas zobs" ir sertificēta daudzprofilu stomatoloģiskā klīnika, kas aprīkota ar mūsdienīgu medicīnisko aparatūru. Klīnikā ir septiņi stomatoloģiskie kabineti, kuros augsti sertificēti zobārsti Jums vienmēr sniegs kvalificētu stomatoloģisko palīdzību - zobu kosmētisko restaurāciju, zobu protezēšanu un zobu implantāciju. Jūsu rīcībā ir tehnika, kas regulēs un izlabos nepareizu sakodienu, augstas kvalitātes breketes, un mūsdienīga zobu balināšanas sistēma, kas veic efektīvu zobu balināšanu. Pateicoties mūsu stomatologu, higiēnistu, ķirurgu, ortodontu un endodontu pieredzei un profesionalitātei, Jūs patīkami pārsteigs ārstēšanas rezultāts un augstais apkalpošanas līmenis. Kvalificēta stomatoloģiskā palīdzība, kas nepieciešama bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam, tiek sniegta BEZ MAKSAS valsts programmas ietvaros.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Auru 6a, Rīga LV-1069
Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna , ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Lielvārdes 141, Rīga, LV-1082
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Ulbrokas 3, Rīga LV-1021
Zobārstniecība un mutes higiēna
ZL.LV iesaka

Leles L. zobārstniecības prakse

Rūjienas 3-307, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Zobārstniecības privātprakse, piedāvā rūpīgu pieeju pacientiem. Nodrošinām augstas kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus:

Zobu ārstēšanu, ekstrakciju, profilaktisko apskati, konsultācijas u.c..

Veicam preventīvās un estētiskās ārstēšanas procedūras.

 

Ir pieejams arī lifts. Pēc pieprasījuma zvanīt: 64722997

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Livita, SIA

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Zobu higiēnists, higiēnists Cēsīs., Zobārsts Cēsīs, zobārstniecības kabinets Cēsīs, zobu ārstēšana, zobu protezēšana.