Zobu higiēna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

iDental, zobārstniecība

Tērbatas 78, Rīga, LV-1001
zobārstniecība brīvdienās, zobārsts sestdien, zobārsts svētdien, ortodonts, ortodonts Rīgā, ortodontija, zobu , , diennakts zobārsts Rīga, zobu balināšana, zobu estētika, mutes dobuma higiēna , zobu higiēna , peridontologs

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

Ģimenes zobārstniecība, SIA, Jaunpiebalgas zobu protēžu kabinets

Brāļu Kaudzīšu 10A, Jaunpiebalga, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu nov. LV-4125
Zobārstniecība un mutes higiēna

Ņikitinas I. zobārstniecības prakse

Ventspils 20, Daugavpils, LV-5404
Zobārstniecība, zobu ķirurģija, protezēšana, higiēna , zobu ārstēšana, zobārstniecība Daugavpilī, zobu , Zobu balināšana, Zobu baltā restaurācija ar Componeer, zobu pretezēšana ar metāla keramiku, bez metāla
ZL.LV iesaka

Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse, SIA

Dambja 10, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse", SIA piedāvā zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem, Jelgavā.

Ārstniecības iestādes reģistra kods 0900-00016

Šmidres N. zobārstniecības prakse

Tērbatas 41/43-13, Rīga, LV-1011
Zobārstniecība un mutes higiēna , zobārstniecība. mutes higiēna , protezēšana, zobārstniecība Rīgas centrs, , stomatoloģija, zobu higiēna .

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Šmitu Zobārstniecība ir klīnika, kas sniedz plašu zobārstniecības un mutes higēnas pakalpojumu klāstu Ogrē. Pie mums iespējama zobu implantēšana, ārstēšana, protezēšana, ķirurģija un citi pakalpojumi. Mūsu klīnika ir atvērta gan pieaugušajiem, gan bērniem.