Zobu higiēna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecība, zobu ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, higiēna , Medicīnas pakalpojumu organizēšana,, Speciālistu konsultācijas, Bērnu zobārstniecības pakalpojumi bezmaksas, Zobārsts, Mutes dobuma higiēna

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3A, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c.
1

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
Klīnikas pakalpojumi: ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu implantoloģija Zobārstniecības klīnika: Klīnika SMILE MORE saviem klientiem piedāvā zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus Ķengaragā, Maskavas ielā, Krasta masīvā, Maskavas forštatē, atrodas Maskavas ielā 243. Zobārstniecības klīnikai un tās darbiniekiem ir daudzu gadu pieredze. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Visi pakalpojumi ir pieejami par izdevīgām cenām. Gaidīsim jūs ciemos mūsu klīnikā SMILE MORE!
  • 1 Zobārstniecība un mutes higiēna

Stomatologs, SIA

Lauku 8, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Zobārsts, zobārsti, zobārstniecība, zobu ārstēšana., Ķirurģija, zobu raušana, protezēšana, restaurācija, higiēna , balināšana, zobu higiēnists, protēzists,

Svencis A., zobu tehniķis

"Vijoles", Paugurciems, Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3201
Zobārstniecība un mutes higiēna

Tari M, SIA

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Protezēšana ✓ Zobu implanti ✓ Breketes ✓ Zobu kariesa ārstēšana ✓ Metālkeramika ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija ✓ Plombēšana ✓ Zobu ekstrakcija Zobārstniecības klīnika:

Mūsu mājīgajā zobārstniecībā "Tari-M" piedāvā dažādas zobārstnieciskas procedūras - no profilakses un līdz pilnīgai zobu restaurācijai. Firmā izmanto jaunākās tehnoloģijas zobu implantācijai, restaurācijai un balināšanai, šeit strādājošie ārsti ar prieku atbildēs uz jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs rūpējamies par saviem pacientiem, tāpēc piedāvājam tikai augstākās kvalitātes zobārstnieciskos pakalpojumus. Pie mums strādā profesionāļi, kuriem jūs varat uzticēties, jo ar atbildību attiecamies pret savu darbu. Gaidīsim ciemos!

Tera, SIA

Mālkalnes prospekts 5, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Zobu higiēnas preces. Pirts lietas. Masažieri. Preces topošajām māmiņām. Salvetes un kabatlakatiņi.

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Personām ar funkcionāliem traucējumiem ir nodrošināta iespēja saņemt zobārsta pakalpojumus (ir noslēgts līgums ar SIA "Daugavpils zobārstniecības poliklīnika").

2

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

  • 2 Zobārstniecība un mutes higiēna

VALIS, Zobārstniecības klīnika Pārdaugavā

Valdeķu 25, Rīga, LV-1004
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības::

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

VKDent, zobārstniecības klīnika

Avotu 60-1a, Rīga, LV-1009
Centrs, Zobārsts Centrs, Zobārstniecība, Zobārsts, Zobārstniecība, protezēšana, implantoloģija, mutes higiēna , Viena zoba pārklāšana ar silantu, Bērnu higiēna (piena vai maiņas sakodiens), Balināšana, Balināšanas

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Valrek, SIA, Vairumtirdzniecības bāze

Mūrmuižas 16C, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
papīra turētāji, Tualetes podu vāki, Vannas aizkari un stangas, Vantūži, Veļas grozi, Ziepju trauki, Zobu , Krūzes, Galda piederumi, Kokteiļu salmiņi, Kārbas, Piknika komplekti, paplātes, Virtuves piederumi, Zobu

Vecpilsētas medicīnas centrs, SIA

Grēcinieku 26-2.st., Rīga, LV-1050
Zobārstniecība un mutes higiēna . zobārsts Andris Roze, zobārste Baiba Roze, zobu higiēniste Ieva Tillere, Zobu protēzes. Zobu restaurācija. Zobu ķirurģija. Zobu kronīši un tiltiņi. Zobu profilakse.

Veites zobārstniecības kabinets, SIA

Radio 12/14, Liepāja, LV-3401
Zobu terapija: zobu plombēšana un restaurācija, zobu sakņu kanālu ārstēšana, kariesa ārstēšana, zobu , Mutes dobuma higiēna .

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

Villadent, SIA

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Zobārstniecība Purvciemā, zobārsti Purvciemā, zobārsts Purvciemā, zobu ārstēšanas terapija, ķirurģija, , protezēšana, zobu higiēna , higiēnists, zobu rentgens.